Realisaties


Sanitair

Wij installeren niet enkel uw badkamer maar ook toiletten, wastafels of de afvoer nemen wij graag voor onze rekening.

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-03-09

Vloerverwarming

Als huiseigenaar hebt u heel wat mogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen en uw leefklimaat te verbeteren. Ook vloerverwarming is een uitstekende techniek, die enerzijds het comfort in uw woning verhoogt en anderzijds uw energieverbruik verlaagt. Vloerverwarming is een uiterst energiezuinige manier van verwarmen, die u toelaat om uw centrale verwarming enkele graden lager te zetten.

Vloerverwarming en een warmtepomp vormen het ideale huwelijk voor een optimaal rendement.

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-03-09

Totaalrenovatie: De Loft (feestzaal Diksmuide)

De Loft Diksmuide is een multifunctionele zaal waar u in gezellige, huiselijke sfeer allerlei activiteiten kan organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje, huwelijksjubileum,  babyborrel, communie, lentefeest, vergadering ...

De Lof is gelegen op een unieke locatie, dicht bij het centrum met ruime parkeergelegenheid.De zaal is zowel geschikt voor kleine als voor grote groepen tot 120 personen. De Loft is eveneens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Meer info? Surf dan naar www.deloftdiksmuide.be of neem contact met ons op!

De volledige renovatie gebeurde door Dockx Peter.

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-02-22

Badkamers

Wij werken uw badkamer af van top tot teen. Voor uw (meng)kraan of doucheset werken we graag met materiaal van Hansgrohe.

Voor de afwerking van uw douchewand kunt u opteren voor het plaatsen van muurtegels of het plaatsen van een SAETFIX acrylwand. Saetfix acrylwanden zijn heel duurzame en stevige acrylplaten met een lange levensduur. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-02-21

HVAC

HVAC is de Engelse afkorting van heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en airconditioning (koeling), drie deelgebieden van huiscomfort. Wij plaatsen volledige verwarmingsinstallaties met condensatieketel, zonneboiler of warmtepompen.

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-02-21

Elektriciteit

Wij verzorgen ook uw volledige elektrische installatie.

Klik hier voor meer foto's
Gepubliceerd op 2016-02-21